五一七教育网
您的当前位置:首页专业英语四级(阅读)模拟试卷183(题后含答案及解析)

专业英语四级(阅读)模拟试卷183(题后含答案及解析)

来源:五一七教育网


专业英语四级(阅读)模拟试卷183 (题后含答案及解析)

题型有:1. 62) and global net revenue ($ 11. 7 billion). (3) Yet in 2011 Starbucks decided to do away with something important; it dropped the word “Coffee” from its logo. While coffee remains as central to Starbucks’s business and identity as hamburgers are to McDonald’s, the company’s recent American acquisitions have moved it beyond Java. In November 2011 it acquired Evolution Fresh, a small California-based juice company, for $ 30m, giving the company a foothold in America’s $ 1. 6 billion high-end juice market. And in June 2012 Starbucks bought a bakery, Bay Bread, and its La Boulange-branded cafes, for $ 100m. Starbucks’s customers “have never been as satisfied with our food as our coffee,” explained Troy Alstead, Starbucks’s chief financial officer. (4) On November 14th Starbucks made its largest acquisition yet, buying Teavana, an Atlanta-based tea retailer, for $ 620m. This is not the firm’s first attempt into the tea market—its stores sell tea, of course, and it bought Tazo, a tea manufacturer and distributor, back in 1999—but it is by far its boldest. When Starbucks bought Tazo it was simply a brand, but Teavana has some 300 shops, largely mall-based, throughout North America. Mr. Alstead hopes that scale will allow Starbucks “to do for tea what we did for coffee. “ (5) This may seem, as they say at Starbucks, a tall order. Americans drink far more coffee than tea. In 2011 the average coffee consumption was 9.39 pounds per person, while tea was a paltry 0.9 pounds. Coffee has long been an essential part of American mornings. Tea has no comparably firm position, except for the tooth-shiveringly sweet iced tea served during meals in the South (85% of all tea consumed in America is iced). (6) That said, since 1980 America’s coffee consumption has fallen, and is forecast to fall further. Consumption of tea, on the other hand, has grown, and is forecast to keep growing—perhaps benefiting from the idea that it has health benefits that coffee lacks, perhaps driven partly by immigration from tea-drinking countries. The Tea Association of the USA put the value of the tea market in America at $ 8. 2 billion in 2011, up from $ 1. 8 billion just 20 years earlier, and forecasts that it will nearly double in value again by 2014. The sharpest growth will come from tea that is green—which also happens to be the color of money and the logo of Starbucks.

7. According to Troy Alstead, the aim of Starbucks’ acquisition of Bay Bread is to______.

A.occupy the bread market B.expand the company

C.raise customers’ satisfaction towards food D.diversify its commodity

正确答案:C

解析:推断题。文章第三段最后一句提到,星巴克的首席财务官特洛伊-阿

尔斯特德解释说,公司收购Bay Bread的原因是星巴克的顾客对其食物从未像对其咖啡那样满意过,由此推知,星巴克的此次收购是为了提高顾客对食物的满意度,所以选[C]。[A]“占领面包市场”、[B]“扩张公司”和[D]“使商品多样化”在文中均未提及,故排除。 知识模块:阅读

8. Which of the following is INCORRECT about the consumption of tea in America?

A.Americans tend to drink iced tea instead of hot tea.

B.The consumption of tea has become more than that of coffee since 1980. C.The growing consumption of tea might be caused by immigrants. D.The green tea has the biggest increase in tea consumption.

正确答案:B

解析:细节题。由文章第六段第一、二句可知,1980年以来,美国咖啡消耗量有所下降,而茶的消耗量却在增长,但该句并未表明茶的消耗量高于咖啡的消耗量,且在第五段第三句提到,2011年咖啡的人均消耗量远远高于茶的人均消耗量,所以[B]与文意不符,故为正确答案。第五段最后一句提到,美国人所喝的茶有85%是冰茶,所以[A]“美国人倾向于喝冰茶而不是热茶”表述正确,故排除;第六段第二句表明,茶的消耗量在增长,还有可能是因为来自饮茶国家的移民增多的缘故,因此[C]”持续增长的茶消耗量可能是移民造成的”是正确的表述,故排除;[D]“最大的茶消耗增长源自绿茶”在第六段的最后一句中提及,故排除。 知识模块:阅读

(1) Each year, more U. S. properties within floodplains are destroyed by flooding than fire. Changing weather patterns, increased urban development, and the leveling of forests have reduced the land’s natural ability to absorb water. As flooding becomes a common occurrence, property owners need to face the facts. Flood damage can happen anytime, no matter where you live. (2) Flood insurance, which is financially backed by the U. S. Government through the National Flood Insurance Program, is available through Homesite Insurance and the Homesite Insurance Agency. The National Flood Insurance Program (NFIP) through the Federal Emergency Management Agency is the primary provider of flood insurance. The Homesite Insurance Company acts as a “ Write-Your-Own” company on behalf of the NFIP. “Write-Your-Own” companies sell and service flood policies and the NFIP pays the claims. (3) Property owners know a Homeowners policy covers fire damage, but most don’t realize that it won’t cover flood or mudslide damage. Rising waters and debris can destroy your home, business, and personal belongings within minutes. Most floods don’t qualify for federal disaster aid. Only floods that are declared national disasters by the President qualify for federal assistance. This assistance is in the form of a grant averaging less than $ 2,500, or a federal loan that must be paid back with interest. That’s in addition to payments on your existing mortgage loan! (4) Only flood insurance protects your home and your belongings from damage caused by rising water or mudflow. Flood insurance is available for the value of the structure minus the land value. Contents coverage is also available, but is optional and

must be requested. Even if you’ve had previous flooding, you can still buy flood insurance. If you’ve received disaster assistance before, you must first obtain flood insurance to be eligible for future federal relief. (5) The average flood policy is only $324 a year—that’s less than $ 1 a day. Compare that to a typical disaster loan of $ 50,000, costing more than $300 a month for over 18 years’ Flood insurance pays all covered claims even if a federal disaster is not declared. Claims are paid quickly so victims can recover faster. You can even get a partial payment right away to get started. Flood coverage is available up to $ 250,000 for your home, and up to $ 100,000 for the contents. (6) Anyone can buy flood insurance if his/her property is located in a community that participates in the National Flood Insurance Program. Homes, condos, apartments, and business structures are all eligible. Even renters may purchase flood insurance for their possessions. Since flood premiums are set by the U. S. government, your rate is the same from any insurer.

9. Who is in charge of paying the claims? A.The Homesite Insurance Company.

B.Federal Emergency Management Agency. C.National Flood Insurance Program. D.Write-Your-Own companies.

正确答案:C

解析:细节题。从文章第二段末句“‘Write-Your-Own’companies sell and service flood policies and the NFIP pays the claims.”可以得知,赔偿由全国洪水保险计划来支付,故答案为[C]。 知识模块:阅读

10. Which of the following statements is CORRECT? A.Most floods qualify for federal disaster aid. B.Every flood qualifies for federal disaster aid. C.Most floods don’t qualify for federal disaster aid. D.No flood qualifies for federal disaster aid.

正确答案:C

解析:细节题。从文章第三段第三句“Most floods don’t qualify for federal disaster aid.”可知大多数洪灾都不属于联邦灾难救助的范围,故答案为[C]。 知识模块:阅读

SECTION BIn this section there are five short answer questions based on the passages in Section A. Answer the questions with No more than TEN words in the space provided.

PASSAGE ONEWhy did the girl play basketball over and over again?

11. What does the phrase “one glaring anomaly” in Para. 2 probably mean?

正确答案:An embarrassing fact.

解析:文章第二段第一句提到,尽管有这些好的措施,但仍有one glaring anomaly亟待解决:智利尚未正式批准国际劳工组织关于采矿安全的第176号公约。由此可知,此处的one glaring anomaly与this good work在语义上是相反的;本段第二句接着介绍了此公约的存在时间及意义等,并在第四、五句提到在去年那次出色的营救后数日,智利总统塞巴斯蒂安-皮涅拉承诺将正式批准该公约。但现在,看上去依然在犹豫要不要这样做。综上所述,one glaring anomaly指的是和第一段提到的智利所做的一系列提高采矿安全的努力相比显得极其反常的一个举动,故“An embarrassing fact.”为正确答案。 知识模块:阅读

PASSAGE TWO

12. What does the passage mainly discuss?

正确答案:The fake followers of social media.

解析:文章开篇提到网络粉丝是可以买到的,但都不是真人。然后表明企业家兼教授的卡米萨尼的观点,即大公司的社交媒体粉丝中有很大一部分并非真人,以及他对这一方面的研究。接着指出米特-罗姆尼和毕普-格里罗等政客似乎也有许多假粉丝,并以易趣网为例说明伪造粉丝资料这一业务的发展情况。文章还谈到大量的社交媒体粉丝,不论真假都会给公司带来一定的影响。最后表明人们已逐渐意识到假粉丝这一问题。由此可见,“The fake followers of social media.”为正确答案。 知识模块:阅读

PASSAGE THREE

13. What does the news about Starbucks in The Onion imply?

正确答案:There are too many Starbucks in one place. 解析:文章第二段第二句提到,《洋葱报》在其头条上开玩笑说,“新星巴克在旧星巴克的洗手间里开张”,该句的前半句表明刊登这一新闻的原因是星巴克连锁店发展得非常迅速,在某些地方似乎随处可见,所以该新闻暗指星巴克在同一个地方开了太多家的分店,因此“There are too many Starbucks in one place.”为正确答案。 知识模块:阅读

14. Which company is the earliest one that Starbucks purchased?

正确答案:Tazo. 解析:文章第三段第三句提到,星巴克在2011年11月收购了Evolution Fresh,该段的第四句表明星巴克在2012年6月收购了Bay Bread,第四段第一句提到,Teavana是在2012年11月14日被收购的,而Tazo是在1999年被收购的,所以Tazo在四家公司中是最早被星巴克收购的,故正确答案为“Tazo.”。 知识模块:阅读

PASSAGE FOUR

15. What should be paid quickly so that victims can recover faster?

正确答案:Claims. 解析:从文章第五段第四、五句“Claims are paid quickly so victims can recover faster.You can even get a partial payment right away to get started.”可知,“Claims.”为正确答案。 知识模块:阅读

因篇幅问题不能全部显示,请点此查看更多更全内容